2010. szeptember 30., csütörtök

Csoki mentával


Mai napi felajánlónk Szathmáry Dóri, aki ezt a szép csokis mentás nyakéket fogja a szerencsés nyertesnek elküldeni.

Szathmáry Dóri vagyok, 24 éves, Tolna megye szívében – Szekszárdon - lakom a családommal és a párommal, két kiskutyussal. Végzettségemet tekintve kommunikátor vagyok, foglalkozásom tekintve diszpécser, az ékszerkészítés pedig nagy szerelmem, sőt immáron inkább mániám lett. Bő 3-4 éve foglalkozom egyedi, különleges kiegészítőkkel. Három technika van, melyet leginkább magaménak érzek: ez a gyurmázás, valamint a kerámia- és (újabban) az üvegékszerek készítése. Mindhárom technikára jellemző, hogy itt bizony tudni kell a tűzzel játszani. Azt hiszem, ez nekem való, és igazán hozzám illő foglalkozás! :)

A kedves blogolvasók számára most egy kerámia medálom szeretném felajánlani! Azért a csoki-menta medálomra esett a választásom, mert szeretném az embereknek megmutatni, hogy agyagból nem csak szürke és unalmas dolgokat, hanem ötletgazdag, színes és igazán vidám kiegészítőket lehet varázsolni. Szeretem a színek vad harmóniáját, remélem ezzel más is így lesz, és örömmel viseli majd a nyakláncom!

A medálról tudni kell, hogy engóbozott, három színű mázzal bevont: csokoládé barna, karamell barna és menta zöld csíkok váltják rajta egymást. Átmérője 4 cm. A lánc szintén csokibarna organza szalag, hossza 60 cm. A medálon még egy csillogó zöld csiszolt gyöngy is csücsül. Sok szerencsét a játékohoz, remélem minél többen jelentkeztek érte! :)

Aki szeretné nyomon követni a munkáim, azt szívesen látom a blogomon vagy a Facebookon a local business oldalamon:

http://madeforyou.sinuslink.hu

http://www.facebook.com/pages/Madeforyou-Jewelry/146567972037668

A kis kincseim pedig megvásárolhatók a Meska boltomban:

http://malyvacukor.meska.hu

A nyári szett újrasorsolása


Újrasorsoltam a nyári szettet. Remélem a mostani nyertes nem tűnik el, és jelentkezik nálunk. Tehát, Ágika, jelentkezz!

Nyertes


Mai napi nyertesünk, aki a poharakra bármilyen mintát választhat, Móni. Gratulálunk, kérlek jelentkezz e-mailben.

2010. szeptember 23., csütörtök

Gravírozott poharak


E heti felajánlónk Zolnai Lajosné, Szilvi, aki két darab pezsgőspoharat ajánlott fel, mégpedig a nyertes által választott mintával!

Zolnai Lajosné, Szilvi vagyok.
Kerecsenden élek kis családommal – férjemmel, 7 éves fiammal és 5 éves lányommal.

Öt éve egy belső késztetés végett üvegfestéssel kezdtem el foglalatoskodni. Imádtam, néha hajnalig le sem tettem a fogpiszkámat. Semmilyen előképzettségem nincs rajzból, művészetből, így el lehet képzelni, hogy milyen „alkotások” születtek a kezdetekben, de ez nem szegte kedvem, mert örömöt, békét és nyugalmat leltem az alkotásban.
Ahogy teltek az évek úgy fejlődtem minőségben, s a család, baráti kör noszogatására kezdtem jobban belemélyedni a hobbimba, hogy már ne csak önmagamnak alkossak, hanem minden olyan érdeklődőnek, aki meglátja a műveimben a szépséget, az egyediséget és nem utolsóként azt a szeretetet, amivel készítem őket.

Tavasz óta azonban egy új hobbi felé kezdtem el kacsingatni – ez pedig a gravírozás. Ha a férjem nem állt volna mellettem, s nem lepett volna meg egy ehhez szükséges kisgéppel, akkor talán még ma is csak csodálom a többiek alkotásait.
Persze a családom kitöltené minden percemet a napból, ha nem kapnék tőlük „kimenőt”. Tudják, hogy megnyugtat az alkotás, hogy olyankor kitisztulok az élet egyéb területein szerzett negatív érzésektől. Ez nem napirend nálam – mert van úgy, hogy napokig nem tudok alkotni, s van úgy, hogy éjszakába nyúlóan is festek, gravírozok, mert egyszerűen abbahagyni nem tudom.

Az Ajándékbolog-ra sok-sok héttel ezelőtt találtam rá egy nyereményjáték kapcsán, amire felhívták a figyelmemet. Öröm volt látni, tapasztalni, hogy van egy ilyen lehetőség, egy ilyen kedves gesztus, s hogy vannak még ennyire önzetlen emberek ebben a világban. Én pedig szeretnék hozzájuk tartozni. Nem azért, hogy elmondhassam magamról, hanem mert adni jó, nagyon jó! Mert, ha adunk, akkor kapunk is valamit – jó szót, dicséretet, elismerést. Örömöt, lélekbe ható örömöt!

Felkerestem a háziasszonyokat, s örömmel vették a kér(d)ésemet, hogy másféle kézműves terméket ajánlanék fel, nem kimondottan ékszert. Örültem, s örülök, hogy elnyerte tetszésüket munkásságom!
Így nagy-nagy dilemmázás után döntésre jutottam az ajándékot illetően.
Megtöröm az eddigi szálat, mivel a nyertes két darab pezsgős pohárral lesz gazdagabb. Tudom, hat darabos egy készlet, de nem snassz mezei poharakat kap a nyertes, hanem kézzel gravírozottat.
Pár darabot láttok a képen az eddig elkészítettek közül – ezek csak ízelítőek.

Szeretnék személyre szabott ajándékot adni, így saját választott mintát, vagy akár szöveget fogok gravírozni a poharakba – amit csak szeretne a nyertes: születésnapra, névnapra, esküvőre, házassági évfordulóra, barátságból, vagy csak úgy ajándéknak. Szinte bármi megvalósítható! ;)

Remélem sokaknak el fogja nyerni a tetszését ez a lehetőség, személyes szabadság a nyereményt illetően, s előre remélem, hogy a boldog nyertes sok szép pillanatot fog felidézni, ha az ajándékra tekint bármikor életében!

Kívánok mindenkinek sok-sok szerencsét és jó játékot most is és a továbbiakban is!


http://szilviuvegfestes.blogspot.com/

http://www.uvegfestes.iweb.hu/


Nyertesünk


Kedves Játékosok!

A mai napon a szerencse sunnee-re mosolygott. Gratulálunk, kérjük írj egy e-mailt nekünk.

2010. szeptember 16., csütörtök

Kékséges karkötő


Kedves Játékosok!

E heti felajánlónk, aki ezt a gyönyörűséget szeretné valakinek elküldeni: Winkelbauer Renáta.

Winkelbauer Renáta vagyok, a kézműves világban Manofaktura néven ténykedek. Budapest belvárosában élek kicsiny családommal, akik szerencsére megértően kezelik, hogy állandóan babrálok valamivel. Először az ékszerkészítés kötött le pár évre, mostanság pedig az üvegolvasztás teszi ki a szabadidőm nagy részét. Kevés szebb dolog van, mint mikor az üvegrúd megolvad, és az ember keze alatt egy egyedi lámpagyöngy születik...

Mivel kisgyermekes anyuka vagyok, magától értetődően rengeteg féle játékot is készítek, köztük babákat, fabábukat, kincskereső párnákat, és persze van egy slágercikkem is: a zokniszörny :-) Mostanában kezdem felfedezni a gyapjúfilcet, amiből igyekszem minél színesebb és feltűnőbb nyakláncokat készíteni.

Véletlenül botlottam az ajándékblogba, de azonnal nagyon megörültem neki: nagyon jó közösségépítő ötletnek tartom, remélem hosszú évekig működik majd még!
Mivel biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül az üveg iránti rajongásommal, úgy döntöttem, hogy felajánlok egy saját lámpagyöngyeimből készített karkötőt. A hat darab, szikrázó-kék lámpagyöngyön kívül különböző méretű csiszolt üveggyöngyöket és ezüstözött ékszerhuzalt használtam. Egy óriás-delfinkapoccsal záródik, átlagos méretű női csuklóra passzol.
Ezek a ragyogó-kék üveggyöngyök a legszürkébb téli napokra is tartalékolnak egy kis napfényt :-)

http://www.mano-faktura.blogspot.com/

Mai nyertes!


Mai napi nyertesünk fenci. Kérjük jelentkezz nálunk a nyereményért.
A kendő-gyűrű szettért nem jelentkeztek, ha ez jövő hétig nem történik meg, újra sorsolok!

Gratulálunk!

2010. szeptember 9., csütörtök

Tigrisszem


Kedves Játékosok!

Mai feljánlónk Méri.

Négele Marianna, Méri vagyok.
Móron élek az ezerjó hazájában.
42 éves vagyok, 1 fiúgyermek édesanyja, akit csak ritkán látok, mert külföldön tanul. Ezen oknál fogva viszont bőven akad időm két szenvedélyemre az agyagozásra , és a gyöngyfűzésre .
A gyöngyfűzés szinte végig kísérte az életemet valamilyen módon, de csak rövid ideje feledkeztem bele nagyon.
Az agyagozással 2 éve ismerkedtem meg, ezzel régi vágyam teljesült.
Mindkét hobbim teljes odaadással " művelem " , szeretnék magamból valamit átadni azoknak, akiket ez érdekel.
De szeretnék még nagyon sokat tanulni és fejlődni!
Remélem valakinek nagy örömet fog okozni a nyakláncom!

Nyertesünk


Kedves Játékosok!

Mai napi nyertesünk a 47. szám alatt hozzászóló Ildi. Gratulálok, kérlek írj egy mailt.

2010. szeptember 2., csütörtök

Táska vagy amit akartok...


Mai felajánlónk így ír magáról:


Dorka, azaz Lehőcz Dóra vagyok, a barátaim által rám ragasztott Lidércke néven http://oltogeto.blogspot.com/ blogolok. Egy Pécs melletti faluban élek a férjemmel, és három gyermekemmel. A kézműveskedés fontos része az életemnek. Nemrég nyertem itt, a blogon, ezért "hálából" felajánlanék én is valamit. :)


Egy táskát hoztam, ami nálam a "Határok nélkül" nevet kapta, mert az indiai színvilágot ötvöztem a magyar népművészet egyik kedvelt motívumával, a tulipánnal. Rátétmintával, szabad gépi tűzéssel díszítettem. A minta, a táska felső része, és a bélés saját festésű, batikolt vászon. Belül egy kis zseb, és egy kulcstartó karabiner található. A pánt 70 és 120 cm között állítható. Mágneszárral záródik. Értéke. 4000 Ft.


Lehet, hogy nem mindenki szereti ezt a stílust, ezért ez a táska csak egy javaslat. Amennyiben a nyertes nem erre vágyik, ugyanebben az értékben, vagyis 4000 Ft-ért vásárolhat a http://www.meska.hu/Shop/index/959 Meska boltomban. A postázást is állom.



Nyertes

Mai napi nyertesünk az 58. szám alatt rejtőző Niksu. Technikai okok miatt most nem tudom bemásolni az eredményt, remélem ennyi idő után elhiszitek nekem, ezt dobta ki a Random. :)

Gratulálok, kérlek jelentkezz e-mailben!