2011. április 28., csütörtök


Káldy Júlia vagyok, elsősorban drótékszereket készítek, JKáldy néven.
Régóta "olvasom" a blogot, játszani szoktam szinte mindig :) Nagyon tetszik az egész ötlet maga. És már egy ideje érett bennem, hogy csatlakoznék én is... úgyhogy most kiválasztottam egy ajándéknak-valót:

Ezt a Tavaszi virág medált szeretném felajánlani, melyet egy halványkék, kissé áttetsző üvegkavicsból és 2 féle vastagságú ezüstözött drótból készítettem. Átmérője kb. 6cm. Egy, boltban vásárolt, vékony szemű láncon lóg (50cm), delfinkapoccsal záródik.

A képet csatoltam. A blogom, illetve a facebook oldalam elérhetőségei:
http://jkaldy.blog.hu/
http://www.facebook.com/JKaldy

Nyertes

Eheti nyertesünk: Nadirah!

Gratulálunk! Kérlek küldj nekünk egy e-mailt!

2011. április 21., csütörtök

Gál Georgina vagyok és Tealeaf Fashion Art néven készítek ékszereket. 6 éve kezdődött egy vásárban, ahol megláttam egy sötétkék Swarovski medált, amibe beleszerettem, megvettem és elhatároztam, hogy én is szeretnék ékszereket készíteni. Először csak Swarovski kristályokkal dolgoztam, majd fokozatosan nyílt ki ez a világ számomra: megismertem a különböző gyöngyfajtákat, megtanultam dróttal is dolgozni, majd bővítettem a kört ásványokkal és féldrágakövekkel.
Tavaly kezdtem el Szilvinél üvegezést tanulni, ami annyira magával ragadott, hogy kicsit háttérbe szorított minden mást. Elkezdtem a különböző technikák keverésével is játszani: így lett a drótba foglalt olvasztott üveg vagy a Swarovski kristályokkal díszített medál.

Most egy ilyen, Swarovski kristályokkal díszített medált ajánlottam fel, mert tavaszi, gyönyörűen csillog, vidám, de elegáns. Halvány rózsaszín üveg az alapja, amire csillogó dichroic üveget olvasztottam és erre kerültek a kristálydíszek.

Itt tudjátok megnézni miket alkotok még:

http://www.facebook.com/tealeaf.fashion

www.tealeaf.meska.hu

Nyertes

A boldog nyertes: Ági

Gratulálunk! Kérlek küldj nekünk egy e-mailt!

2011. április 14., csütörtök

Noszáné Makra Gabriella vagyok, 6. éve tanulom és foglalkozom gyöngyfűzéssel - bár az utóbbi időben kevesebbet, mint szeretnék - és mondhatom, szenvedélyemmé vált az ékszerkészítés...és általa nagyon sok ismeretség, és barátság is szövődött, amiért ezúton is hálás vagyok...és kis családomtól is minden támogatást is megkapok, hiszen tudják hogy feltöltődöm ezáltal...

www.makramegyongy.blogspot.com

Felajánlásom egy Noria-medál a hozzáillő lánccal, remélem a nyertes olyan örömmel viseli majd, amilyennel én készítettem...
Eheti nyertesünk: chiliscsoki!

Gratulálunk!
Kérlek írj nekünk egy e-mailt!

2011. április 8., péntek

Halák Adrienn vagyok, végzettségem szerint rajz-vizuális kommunikáció szakos tanár.

Évek óta foglalkoztat az újrahasznosítás gondolata, és a kidobásra ítélt tárgyak, alapanyagok újrafelhasználása elsősorban ékszerek, kiegészítők készítésénél. A nagymama varródobozában lapuló ősrégi kabátgomboktól kezdve, szakadt gyöngysorokon és csomagolásra használt kartonon át a kiselejtezett ruhákig mindent felhasználok ékszereim készítésénél. Ehhez társulnak legújabban a szemet gyönyörködtető, változatos mintázatú textilek, melyeket már újonnan szerzek be.

Arra törekszem, hogy a régi és az új párosításából valami még újabb és egyedi szülessen, és a fejemben kavargó milliónyi ötletnek legalább a töredékét kézzel foghatóvá varázsoljam!

További ékszereim:

http://adrisboltja.blogspot.com/

http://adris.meska.hu/

Nyertes

Eheti nyertesünk: Toyin O.

Gratulálunk!

2011. április 1., péntek


Kedves Játékosok!

E heti felajánlónk Domján Diána, aki egy gyöngyfűző tanfolyamra biztosít lehetőséget a nyertesnek. A tanfolyam helyszíne a Gyöngysziget Gyöngypláza kreatív műhelye, értéke 2500Ft. A nyertes maga választhatja meg az időpontot, az aktuális órarend a Gyöngysziget honlapján olvasható.

http://gyongysziget.hu/
http://www.arduinna.hu/

nyertes

Eheti nyertesünk: Kála!

Gratulálunk! Kérlek írj nekünk egy e-mailt!